Opći uvjeti poslovanja

  OPĆI UVJETI POSLOVANJA Limitless Design j.d.o.o.

  PODRUČJE PRIMJENE

  Svi dokumenti koje Limitless Design j.d.o.o. u svrhu prodaje izdaje svojim kupcima (ponuda, prihvaćanje ponude, potvrda narudžbe, račun i sl.) temelje se na ovim uvjetima. Opći uvjeti mogu se isključiti samo pismenim sporazumom između Limitless Designa j.d.o.o. i kupca.

  PREDMET PRODAJE

  Limitless Design j.d.o.o. prodaje gotove proizvode (trgovačku robu), pruža uslugu 3D modeliranja, 3D ispisa, laserskog rezanja i CNC rezanja. Limitless Design j.d.o.o. savjetuje kupce prilikom odabira materijala i usluga, ali ne i oko potrebne količine materijala ili usluge. Izračun mjera prepuštamo samom kupcu odnosno njegovom izvođaču radova.

  Cijena za svake pojedine usluge izračunava se s obzirom na utrošeno vrijeme i materijal.

  DOSTAVA ROBE

  Dostava robe putem dostavnih službi - Limitless Design j.d.o.o. nudi dostavu robe na području RH putem dostavnih službi - Dostava je moguća svakim radnim danom, na temelju prethodne najave kupca, te ukoliko robu imamo na stanju. Paketna dostava naplaćuje se po važećem cjeniku dostavne službe  Za paletnu dostavu cijena ovisi o težini i dimenzijama palete te udaljenosti od našeg prodajnog centra. Preporučujemo da prije dostave zatražite ponudu za dostavu.

  REKLAMACIJE

  Reklamacije se zaprimaju na temelju popunjenog reklamacijskog zapisnika od strane kupca, uz predočenje originalnog računa po kojem je roba preuzeta i povrata reklamirane robe Po primitku reklamiranog artikla Limitless Design j.d.o.o. će odobriti kupca u visini naplaćenog iznosa ukoliko se ispostavi da se radi o grešci nastaloj u Limitless Designu j.d.o.o. Primitak reklamacije potvrđujemo isti dan, a rješavanje reklamacije može trajati najviše 15 dana od dana zaprimanja iste. Ukoliko se utvrdi da je za reklamaciju odgovoran Limitless Design d.o.o., rok za isporuku nove robe može biti dulji od 15 dana samo u slučaju ako se radi o robi po narudžbi ili nekom drugom opravdanom razlogu - Limitless Design j.d.o.o. ne uvažava reklamacije u sljedećim slučajevima: • na već obrađeni materijal od strane kupca • ukoliko je kupac u postupku dorade uklonio zaštitnu foliju • ukoliko je prošlo više od 14 dana od preuzimanja rezane, 3D printane i ostale robe • ukoliko su materijali čišćeni neodgovarajućim sredstvima za čišćenje • ukoliko je kupac proizvode od PLA materijala izložio temperaturama iznad 60 ˚C.

  ODUSTAJANJE OD KUPNJE I POVRAT ROBE

  Kupac može odustati od kupnje samo u sljedećim slučajevima: • ukoliko se radi o trgovačkoj robi • ukoliko se materijal ne šalje na dodatnu obradu u proizvodnju • ukoliko se ne radi o robi po narudžbi - Ukoliko je kupac odustao od kupnje, a roba je već plaćena povrat novca će se izvršiti u roku od 24 sata. Ako se radi o transakcijskom plaćanju, povrat novca će se izvršiti nakon dostave IBAN-a - Povrat robe moguć je isključivo u neoštećenom originalnom pakiranju uz predočenje originalnog računa / VIŠA SILA – Limitless Design j.d.o.o. nije odgovoran za neispunjenje ili kašnjenje u ispunjenju ugovora zbog više sile, tj. rata, pobune, građanskog ustanka, intervencije vlade ili intervencije javnih vlasti, požara, elementarnih nepogoda, isključenja s rada, izvoznog i/ili uvoznog embarga, kvara strojeva ili bilo kojih drugih sličnih razloga izvan kontrole Limitless Designa j.d.o.o. koji mogu odgoditi ili spriječiti proizvodnju i isporuku prodane robe.