O nama

Limitles Design je društvo osnovano 2019. godine kao rezultat želje da se tržištu ponudi nešto novo i inovativno s mogućnošću da sami klijenti sudjeluju u razvoju proizvoda i ideja. Limitless Design nudi usluge 3D modeliranja, 3D ispisa, laserskog rezanja, snimanja dronovima te projektiranja i razvoja proizvoda.

Limitles Design podržava edukaciju mladih iz STEAM područja te se u Limitless Designu možete se prijaviti na radionice Limitless STEAM LAB, 3D Pen Creativa kao i tečajeve za industrijske korisnike. Kada je to god moguće, nastojimo sponzorirati različita natjecanja mladih u tim područjima bilo svojim stručnim znanjima i savjetima bilo doprinosom za nagrade natjecateljima.

Limitless Design ponosni je pridruženi član ADRIATIC AEROSPACE ASSOCIATION

Robert

Robert Ljubek, mag. ing. mech., direktor

Robert Ljubek, mag. ing. mech. 2015. godine završio je diplomski studij strojarstva sa pohvalom CUM LAUDE na Tehničkom fakultetu u Rijeci nakon čega radi kao projektni inženjer na području energetike i obnovljivih izvora energije.

Od 2017. godine do 2020. godine radi kao nastavnik u Elektrostrojarskoj školi Varaždin prilikom čega je u istom razdoblju bio voditelj laboratorija za digitalnu fabrikaciju te jedan od mentora u Centrima izvrsnosti Varaždinske županije iz područja 3D dizajna, 3D crtanja i bespilotnih sustava (dronovi).

Od 2020. godine radi kao nastavnik u Tehničkoj školi Rođera Boškovića u Zagrebu. Paralelno s navedenim radom educira se na nizozemskom Radboud University - RITHA  za rad s darovitom djecom te djeluje kao jedan od istraživača u Regionalnom centru kompetentnosti Tehničke škole Rođera Boškovića.

U Limitles Designu j.d.o.o. održava radionice i tečajeve, snima iz zraka i radi na projektima industrijskog dizajna kao i na konstantnom razvoju kurikuluma koji prate nove tehnologije.

Graciela

Graciela Makar, mag. iur., prokurist 

Graciela Makar, mag. iur.  2012. godine završila je Pravni fakultet u Zagrebu Sveučilišta u Zagrebu (građanskopravni modul) nakon čega radi u odvjetničkom uredu koji se bavi upravnim, radnim, građanskim, zemlišnoknjižnim i trgovačkim pravom kao i pravom društva.

2017. godine zapošljava se u Minstarstvu zdravstva Republike Hrvatske, a 2018. godine stječe certifikat iz područja javne nabave.

U Limitles Designu j.d.o.o. zastupa društvo u svojstvu prokurista te se bavi fotografijom i obradom fotografija i videozapisa, 3D modeliranjem, modnim dizajnom, dizajnom interijera i eksperimentalnim  vrstama 3D ispisa.  S posebnom entuzijazmom održava radionice 3D Pen Creative za najmlađe uzraste.

Hrvoje Makar, mag. ing. silv.

Hrvoje Makar, mag. ing. silv. 2019. godine završio je Šumarski fakultet u Zagrebu Sveučilišta u Zagrebu 2019. i s Limitless Designom j.d.o.o. surađuje kao vanjski suradnik za CNC obradu. Surađuje na projektima koji zahtijevaju izradu kalupa za dijelove zrakoplova, plovila i bespilotnih letjelica te za strojnu obradu velikih dimenzija.

Nikolina Novosel, mag. oec., vanjski suradnik

Nikolina Novosel, mag. oec.  2019. godine završila je Sveučilište Sjever i s Limitless Designom j.d.o.o. surađuje kao vanjski suradnik za dizajn interijera i modni dizajn.