3D modelirenje

U Limitles Designu možete naručiti uslugu 3D modeliranja prema Vašim zahtjevima. Bavimo se industrijskim dizajnom, dizajnom uporabnih predmeta, modnim dizajnom i dizajnom interijera.

Industrijski dizajn

Nudimo uslugu kompletnog prijektiranja i razvoja proizvoda te izradu funkcionalnih prototipa.

Dizajn uporabnih predmeta za dom i didaktičkih igračaka

U Limitless Designu možete naručiti niz uporabnih predmeta kao što su dekoracije za torte (tzv. cake topperi), rezači za kekse s pečatom (tzv. cookie cutteri), držači za tablete i mobitele, vaze, tegle, prigodne dekoracije za dom i slično.

U Limitless Designu možete naručiti i niz didaktičkih igračaka kao što su roboti, auti i brodovi na balonski pogon, spirografi i sl. koje su razvijene sklopu radionica Limitless STEAM Lab.

Modni dizajn

Imamo iskustva u dizajnu izradi različitih vrsta nakita kao što su narukvice, naušnice, ogrlice i prstenje. Također u suradnji s klijentima modnim dizajnerima izrađujemo elemente za izradu odjeće i modnih dodataka kao što su kopče za remenje, gumbi i slično.

Dizajn interijera

Limitless Design nudi rješenja uređenja interijela i također nudi usluge izrade predmeta za uređenje interijera prema zahtjevima klijenata.